Taxi bestellen van of naar Rotterdam Airport?

Wilt u met de taxi van of naar Rotterdam Airport? Dan bent u bij DeMa-Taxi op de juiste plek aanbeland. De chauffeurs van DeMa-Taxi bieden uitstekende service en vervoeren u met alle plezier van of naar luchthaven Rotterdam Airport! Van vervoer op maat tot straattaxi. Of u nou zakelijk rijdt of particulier, het is allemaal mogelijk. We brengen u met onwijs veel plezier naar iedere bestemming die u maar wenst.


Wat DeMa-Taxi zo bijzonder maakt

Maar we willen meer dan u van plek naar plek brengen, want de klant staat immers altijd op nummer één bij DeMa-Taxi. We willen u een comfortabele rit geven die u als zeer prettig, maar ook als gezellig ervaart. Daarom bellen wij altijd netjes aan als we u op locatie ophalen, houden we de deur voor u open, bergen we uw bagage netjes op en lopen wij met een paraplu met u mee als het regent. We doen er met alle plezier alles aan om u tevreden te houden.

 

Waarom met DeMa van of naar Rotterdam Airport?

Bij DeMa-Taxi staat klantbeleving erg hoog in het vaandel, want de klant staat bij ons altijd op nummer één. De klanten van DeMa-Taxi zijn dan ook van mening dat deze taxidienst de beste taxiritten aanbiedt van de regiodaar zijn wij natuurlijk erg trots op. We bieden eerlijke prijzen en zullen vaak de kortste route plannen. Dat scheelt u in de portemonnee. U zult nooit in een vieze taxi stappen en onze chauffeurs zullen tijdens de taxirit nooit telefoneren. De chauffeur vindt het namelijk belangrijk dat u zich op uw gemak voelt, dat u zich belangrijk voelt Een gezellig gesprek voeren in de taxi kan altijd! Uw chauffeur knoopt graag een gesprek met u aan.
Pinnen in de taxi is mogelijk met alle betaalpassen, dus er zit altijd de juiste optie voor u bij. Bent u benieuwd naar de prijzen? Ga dan naar www.watkosteentaxi.nl. De prijzen die op deze site vermeld staan zijn vergelijkbaar met wat u bij DeMa-Taxi voor een taxirit betaalt. Zo weet u van tevoren altijd wat u kunt verwachten.

 

DeMa-Taxi Rotterdam Airport

Bent u enthousiast geworden en wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op! Dat kan via het telefoonnummer 010-3075666 of 06-47727730 . U kunt ook het contactformulier onderaan de pagina invullen of mailen naar demataxi01@gmail.com. Wanneer u een mailtje stuurt, ontvangt u binnen 24 uur een schriftelijke reactie op uw verzoek. Misschien tot weerziens in de taxi!

 

Neem contact op:

Offerte aanvragen: