Taxi nodig in omgeving Rotterdam?

Neem contact op met DeMa-Taxi Rotterdam! Deze taxidienst brengt u in de regio Rotterdam naar iedere plaats van bestemming die u maar wenst Van straatvervoer tot vervoer op maat. Of u nou particulier of zakelijk rijdt, bij DeMa-Taxi bent u aan het juiste adres als u in de regio Rotterdam een taxirit nodig heeft. De taxidienst brengt u overal heen, waar u maar wilt.

  • Taxi regio Rotterdam-Zuid
  • Taxi regio Rotterdam Centraal
  • Taxi naar Rotterdam Airport
  • Taxi van regio Rotterdam naar Schiphol Airport
  • Taxi in de Regio Ridderkerk
  • Over de beste taxidienst van de regio Rotterdam

DeMa-Taxi doet meer dan de klant naar de gewenste plaats van bestemming brengen. We willen er daarnaast ook voor zorgen dat u een fijne tijd heeft! DeMa-Taxi regio Rotterdam zet haar klant altijd op de eerste plaats en wil dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt tijdens de rit. Uw chauffeur belt netjes bij u aan, houdt keurig de deur voor u open, ruimt uw eventuele bagage netjes op en zorgt er voor dat u goed verzorgd wordt. De chauffeur is daarnaast ook een goede gesprekspartner tijdens de rit, dus als u gezellig een praatje wil maken doet de chauffeur dat maar al te graag! Als het regent hoeft u niet nat te worden als u in of uit de taxi stapt, uw chauffeur houdt u graag droog.
Pinnen in de taxi is mogelijk, de chauffeur is voorzien van een pinautomaat. Alle betaalpassen worden geaccepteerd, dus er zit voor u altijd de juiste betaaloptie bij.
Bent u benieuwd naar de prijzen? Ga dan naar www.watkosteentaxi.nl.  De prijzen die op deze site vermeld staan zijn vergelijkbaar met wat u bij DeMa-Taxi voor een taxirit betaalt. 

 

Unique Selling Points

DeMa-Taxi levert volgens de klanten de beste service van alle taxidiensten in de regio Rotterdam. Wanneer u mailt geven ze binnen 24 uur een schriftelijke reactie en bieden eerlijke prijzen, die u voor de taxirit op de site www.wakosteentaxi.nl kunt bekijken. U weet vantevoren wat u ongeveer kwijt bent aan uw rit, dus u komt niet voor verrassingen te staan. DeMA-Taxi denkt met u als klant mee door vaak de kortste routes te nemen, zodat u als klant zo goedkoop mogelijk uit bent. Daarnaast is de auto altijd schoon en belt uw chauffeur niet tijdens de rit. De klant staat immers centraal; u moet zich belangrijk voelen. De chauffeur spreekt Nederlands, Duits en Engels. Een gezellig gesprek tijdens de rit is altijd mogelijk!


Wilt u een taxi bestellen bij DeMa-Taxi?

Spreken de diensten die De-Ma-Taxi biedt u aan? ! Dat kan door te bellen naar 010-3075666 of te bellen of te Whatsappen naar 06- 47727730. U kunt ook het contactformulier onderaan de pagina invullen of mailen naar demataxi01@gmail.com. Wanneer u een mailtje stuurt, ontvangt u binnen 24 uur een schriftelijke reactie op uw verzoek. Wij wensen u alvast een prettige rit.

 

Contact opnemen:

Offerte aanvragen: