Taxi bestellen in Rotterdam?

Bent of woont u in de regio Rotterdam en wilt u een taxi bestellen? Neem dan contact op met DeMa-Taxi. Dit is hèt taxibedrijf van de regio Rotterdam.

De chauffeurs van DeMa-Taxi bieden uitstekende service en vervoeren u met alle plezier van of naar luchthaven Rotterdam Airport! Van vervoer op maat tot straattaxi. Of u nou zakelijk rijdt of particulier, het is allemaal mogelijk. We brengen u met onwijs veel plezier naar iedere bestemming die u maar wenst.


Taxi bestellen met uitstekende service

DeMa-Taxi biedt een uitstekende service en de klant komt altijd op de allereerste plek. Niet als een nummertje of als een passant, maar echt als nummer een. De chauffeur van de taxi belt netjes aan, houdt de deuren van de taxi voor u open en ruimt netjes uw bagage op. Wanneer het regent loopt hij met een paraplu met u mee naar buiten, zodat u droog op de plaats van bestemming aan komt. Tijdens de rit knoopt de chauffeur een gezellig gesprek met u aan, mocht u dat wensen.
Voordat u in de taxi stapt weet u al wat uw rit u ongeveer zal gaan kosten. Dit kunt u namelijk bekijken op www.watkosteentaxi.nl. Zo betaalt u nooit veel meer dan u van tevoren verwacht had en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

 

Waarom een rit met DeMa-Taxi?

 De klanten van DeMa-Taxi zijn van mening dat deze taxidienst uit de regio Rotterdam de allerbeste service biedt. Klanttevredenheid staat dan ook erg hoog in het vandaal bij DeMa-Taxi Rotterdam. De klant is voor ons het belangrijkst, we vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens een rit in één van onze taxi’s. De chauffeur knoopt een leuk gesprek met u aan als u dat wenst en zal nooit telefoneren terwijl hij een klant vervoert. De taxi’s van DeMa-Taxi zijn altijd schoon.

Daarnaast denkt de chauffeur ook nog eens goed met u mee. Zo zal de chauffeur indien mogelijk altijd de kortste route plannen, zodat dat scheelt in de portemonnee. De chauffeur wijst u ook op de website www.watkosteentaxi.nl, zodat u voor het einde van de rit weet wat deze rit u ongeveer kost.
U kunt in al onze taxi’s betalen met een betaalpas bestellen, iedere taxichauffeur beschikt over een pinautomaat. Alle betaalpassen worden geaccepteerd, dus er zit voor iedereen een juiste betaaloptie tussen.

Bestel een taxi

Klinken onze diensten u als muziek in de oren? Neem dan gerust eens contact met ons op! Dat kan door te bellen 010-3075666 of te bellen of te Whatsappen naar 06-47727730. U kunt ook het contactformulier onderaan de pagina invullen of mailen naar demataxi01@gmail.com. Wanneer u een mailtje stuurt, krijgt u binnen 24 uur een schriftelijke reactie van ons. Misschien tot snel!

 

Contact opnemen:

Offerte aanvragen: