Goedkope taxi in Rotterdam bestellen?

Bent u op zoek naar een goedkope taxi in Rotterdam? Dan is DeMa-Taxi een zeer goede optie. De tarieven voor het vervoer naar vliegvelden binnen Nederland zijn zeer scherp. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor elk ander type vervoer goedkoop bij ons terecht. Van straattaxi tot vervoer op maat. Of u nou particulier rijdt of zakelijk, alles is mogelijk bij DeMa-Taxi! We brengen u voor een scherpe prijs overal heen, waar u ook maar heen wilt. Goedkoop is bij ons geen duurkoop.


Goedkope taxi Rotterdam, eerlijke prijzen

DeMa-Taxi levert volgens de klanten de beste service van alle taxidiensten in de regio Rotterdam en u kunt er ook nog eens zeer goedkoop een taxi bestellen. We bieden eerlijke prijzen, die u voordat u in de taxi stapt al kunt bekijken op www.watkosteentaxi.nl. De prijzen zijn niet helemaal hetzelfde, maar klanten kunnen er vanuit gaan dat ze ongeveer rekening moeten houden met de prijzen die op die website vermeld staan. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Daarnaast zal uw taxichauffeur u altijd via de kortste route naar de plaatst van bestemming brengen, zodat uw rit zo goedkoop mogelijk is. Iedere taxi beschikt over een pinautomaat die alle betaalpassen accepteert.
Daarnaast is de auto altijd schoon en belt uw chauffeur niet tijdens de rit. De klant staat immers centraal; u moet zich belangrijk voelen. De chauffeur spreekt Nederlands, Duits en Engels. Een gezellig gesprek voeren tijdens de rit is dus altijd een mogelijkheid.


Over deze goedkope taxidienst in Rotterdam

Klantbeleving staat bij ons bovenaan. We willen er naast het vervoeren van klanten namelijk ook voor zorgen dat klanten tevreden zijn en een comfortabele en gezellige taxirit beleven. Daarom zorgt uw chauffeur er voor dat u goed verzorgd wordt. Hij belt netjes bij u aan als hij u op komt halen, houdt keurig netjes de deur voor u open en bergt uw eventuele tassen en koffers netjes op! Als het regent loopt hij ook nog eens met u mee met een paraplu, zodat u helemaal droog over komt!
Ook maakt uw chauffeur graag een gezellig praatje met u, mocht u daar behoefte aan hebben.

Goedkope taxi bestellen in Rotterdam

Spreken de goedkope diensten die De-Ma-Taxi biedt u aan en wilt u een goedkope taxi naar bijvoorbeeld Rotterdam Airport of Rotterdam Zuid bestellen? Neem dan contact met ons op of en bestel een taxi. Dat kan door te bellen naar 010-3075666 of te Whatsappen of te bellen naar 06-47727730. U kunt ook het contactformulier onderaan de pagina invullen of mailen naar demataxi01@gmail.com. Wanneer u een mailtje stuurt, ontvangt u binnen 24 uur een schriftelijke reactie op uw verzoek. We horen graag van u!

 

Neem contact op:

Offerte aanvragen: